ΠΑΡΟΧΕΣ

Πρόσθετα Προϊόντα & Υπηρεσίες

Η Astra Rent προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και προϊόντα, σχεδιασμένες με στόχο να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη και να κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο άνετο!

 

Πρόσθετος οδηγός

services1

Δώστε την δυνατότητα σε κάθε μέλος της παρέας σας να οδηγήσει το αυτοκίνητο που ενοικιάσετε, και απολαύστε κι εσείς το ταξίδι από την θέση του… συνοδηγού, με την υπηρεσία Astra Rent Additional Driver.
Η υπηρεσία διατίθεται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ενοικίασης σας, με χρέωση €5 (πλέον ΦΠΑ) ανά ημέρα ενοικίασης για κάθε επιπλέον οδηγό.

 

Παιδικά καθίσματα

services2b

Εάν ταξιδέψετε με τα παιδιά σας, εξασφαλίστε την ασφάλεια τους με ένα παιδικό κάθισμα από την Astra Rent με €4.5 (πλέον Φ.Π.Α) ανά ημέρα ενοικίασης. Επιλέξτε ανάμεσα σε:

  • Παιδικό κάθισμα ασφάλειας αυτοκινήτου κατηγορίας 0+/1: Ιδανικό για παιδιά με βάρος μεταξύ 0 – 18 kg.
  • Παιδικό κάθισμα ασφάλειας αυτοκινήτου κατηγορίας 1/2/3: Ιδανικό για παιδιά με βάρος από 9 -36 kg.
  • Κάθισμα τύπου booster: Ιδανικό για παιδιά με βάρος μεταξύ 15-36kg.

Όλα τα παιδικά καθίσματα που προσφέρονται από την Astra Rent είναι εγκεκριμένα, από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Ασφάλειας ECE 44/04.

 

Αλυσίδες Χιονιού

services3

Κατά τους χειμερινούς μήνες, εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε σε περιοχή που θα συναντήσετε χιόνια, μπορείτε να συμπεριλάβετε στην κράτηση σας αλυσίδες χιονιού με χρέωση €8 (πλέον ΦΠΑ), προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν περιορισμοί στην μετακίνηση, αλλά και για την ασφάλειά σας.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Κάθε παραλαβή / παράδοση χρεώνεται 14€ εντός πόλεως
Εκτός πόλεως, η χρέωση θα είναι επιπλέον 1,20€/km
Χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή μετά τις ώρες λειτουργίας: 23€