ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ASTRA RENT

Στην Astra Rent εφαρμόζουμε την φιλοσοφία του ομίλου μας Vlachodimos Group, που έχει σαν αρχή “ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχίας του Ομίλου και αισθάνεται υπερήφανη για την αξιοσέβαστη και αξιοπρεπή συμπεριφορά που έχει δείξει στο προσωπικό της, σε όλη την πορεία της.

Προσπαθούμε διαρκώς να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον, ώστε το προσωπικό μας να παρέχει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Μια προσπάθεια που αναδεικνύει την Astra Rent – Vlachodimos Group ως μια από τις πλέον άριστες επιλογές καριέρας και εξασφαλισμένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Με καταρτισμένο σύστημα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, στην Astra Rent επενδύουμε διαρκώς στους ανθρώπους μας, παρέχοντας:

  • Συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας
  • Διαρκή ανανέωση των συστημάτων αξιολόγησης και ανταμοιβής
  • Προοπτική συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης
  • Ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων
  • Άρτια δομημένη ένταξη και εκπαίδευση σε όλες τις θέσεις, σε όλα τα επίπεδα

Μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με πλήρη στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@astra-rent.gr ή να συμπληρώσετε την φόρμα με επισύναψη του βιογραφικού. Εφόσον υπάρξει διαθέσιμη θέση εργασίας η οποία ανταποκρίνεται στο βιογραφικό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2410 234241