ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Astra Rent υπάγεται στον όμιλο της Vlachodimos Group, που δραστηριοποιείται στους τομείς των Υπηρεσιών, του Εμπορίου και της Συμβουλευτικής.

Καθώς ελισσόμαστε ανάμεσα σε διάφορους τομείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κάθε επαγγελματία, αλλά και του ιδιώτη και να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε μεταφορική του ανάγκη, και όχι μόνο.

Οι Βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι δραστηριότητες του ομίλου είναι:

  • Ενοικίαση Βαν και ΙΧ αυτοκινήτων (Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση)
  • Ενοικίαση Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων (Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση)
  • Εμπορία Γενικών καταναλωτικών προϊόντων
  • Συμβουλευτική – Μεσιτεία

Ο όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη την κάθε στιγμή και συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας συνεχώς νέες υπηρεσίες. Με το νέο κανάλι ενοικιάσεων Van και ΙΧ αυτοκινήτων Astra Rent, είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη.

Όραμα και Αξίες

Οι αξίες της Astra Rent αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία, αποτυπώνουν τον χαρακτήρα και αντανακλούν τα καλύτερα στοιχεία του Ομίλου.

  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Ο όμιλος Vlachodimos Group καθώς και η εταιρία Astra Rent ενεργεί με ειλικρίνεια, σέβεται τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει συμβουλές, δέχεται την εποικοδομητική κριτική και παραδέχεται τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Απαιτεί τα υψηλότερα δεοντολογικά πρότυπα και την ανώτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες του.
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχίας του ομίλου και αισθάνεται υπερήφανη για την αξιοσέβαστη και αξιοπρεπή συμπεριφορά που έχει δείξει στο προσωπικό της, σε όλη την πορεία της.
  • ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Η Astra Rent στοχεύει πάντα στη συνεχή βελτίωση της απόδοσης της, μελετώντας προσεκτικά τα αποτελέσματα των εργασιών της και φροντίζοντας να μη διακυβεύεται η ακεραιότητά της και ο σεβασμός στον άνθρωπο.
  • ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Η έννοια της ομαδικότητας είναι βασικός πυλώνας στήριξης της εταιρικής κουλτούρας του ομίλου. Γι’ αυτό ο όμιλος πιστεύει πως για να ενδυναμωθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των συναδέλφων είναι σημαντικό, η γνώση, οι ιδέες και οι εμπειρίες να μοιράζονται.